Skönhetstips och Idéer: Tips om Nagelmode

Skönhetstips och idéer – Hur man byter naglar

Om du letar efter skönhetstips och idéer för förälskade kvinnor måste du prova de senaste skönhetstipsen och idéerna från kändismodedesignern Mel Gibson. Mel Gibsons senaste DVD “Nails” är verkligen en av de mest sålda DVD-skivorna i sommar. På denna DVD visar den berömda skådespelerskan sina färdigheter med manikyr och pedikyr. Samtidigt demonstrerar hon också några av de senaste tipsen och idéerna för nagelmode för att skapa underbara naglar med hetpolish i en matt och honungsfärg som skapar ett glödande utseende. Kolla in den här artikeln för mer kändisinspirerade skönhetstips och idéer som får dig att se fantastisk ut!

Välj den bästa färgen

En av de senaste trenderna för nagelmode är att använda grön lack på naglarna för att skapa ett hälsosamt och lekfullt utseende. Genom att använda lite grön polska kan du lägga lite kul till din dagliga rutin. För att komma igång, applicera ett mycket tunt lager grönt polermedel på spetsarna på både pekfingret och långfingret. Låt det torka helt och använd sedan en polerad borste för att polera naglarna tills de är släta och lätta. Du kanske också vill låta det torka under dina naglar i några minuter innan du polerar det med en liten polskborste.

Mynta färsk

Det finns ett antal andra fantastiska kändisinspirerade nageltips och idéer som du kan försöka lägga till ett unikt utseende på dina naglar. En av de mest populära färgerna är mynta färska. Minty fresh ser bra ut när det appliceras på dina naglar precis innan du går och lägger dig. Borsta lite mintgrön polermedel på vart och ett av pekfingret och långfingret. Sedan när du vaknar på morgonen, borsta lite mer grön polish på naglarna för att få ett vackert, hälsosamt utseende!

Ett annat sätt att skapa ett nytt utseende är att helt enkelt måla dina naturliga naglar i en annan färg än vad som för närvarande finns på dina naglar. Detta är ett utmärkt sätt att ändra ditt utseende då och då. Till exempel, om du ska äta middag men vill ha din favoritklänning, måla dina naglar vita för att få din klänning att ta slut och se mer avslappnad ut. Alternativt, om du bär din favoritklänning på kontoret kan du enkelt få en mörkare nyans av grön polska för att ge dina naglar ett mer professionellt utseende.

Trimma naglar

Nageltips är bra men slutar inte där. Även om du har vackra, välskötta naglar kan du fortfarande skapa ett nytt utseende genom att helt enkelt filma dina naglar. Om du har för långa naglar, placera dem så att de ser kortare ut. Om du har för korta naglar, sätt in dem ännu kortare! Det är ett snabbt och enkelt sätt att skapa ett helt nytt utseende utan att behöva spendera pengar på en salong.

Skönhetstips och idéer behöver inte alltid inkludera dyra produkter. Det finns många saker du kan göra själv hemma för att få dina naglar att se bättre ut. Att använda nagellack som matchar din naturliga nagelfärg kan vara ett bra sätt att skapa ett annat utseende. Att applicera en ljusare färg på nagellack runt utsidan av naglarna kan göra att din nagel ser fylligare ut. Använd lite vatten för att bli av med överflödigt polermedel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *