Tips för brudögonmakeup

De bästa tipsen för brudögonmakeup

Brudsmink-tips är alltid de första att gå! Med en bröllopsceremoni precis runt hörnet, vad kan vara mer spännande och helt uppfriskande än bruden och brudgummen som går längs gången på deras bröllopsdag? För att lägga till den himmelska beröringen skulle bruden och brudgummen behöva all den hjälp hon kan få. Och den bästa hjälpen hon kan få skulle definitivt vara från deras respektive brudsminkartister som skulle vara de avgörande faktorerna i deras övergripande utseende. Brudögonmakeup är en av de viktigaste komponenterna i brudens totala sminkkollektion. Här är några av de mest populära och användbara tipsen för brudögonmakeup för den här säsongen för att vägleda dig i din strävan efter skönhet.

Markera panna

Att markera pannan är ett av de mest populära tipsen för brudögonmakeup. Det kan verka enkelt att applicera en färgad pennborste eller penna innan du sminkar dig, men när det gäller att faktiskt skapa den majestätiska “wow” -effekten är en korrekt färganvändning helt avgörande. För ett bröllop dagtid skulle en neutral brunblond highlighter göra jobbet. En lätt beröring krävs när du blandar denna nyans längs pannans benstruktur för att få fram det naturliga djupet som ger ett verkligt uttalande. Detta brudsminktips kan också användas för att markera ögonbrynet.

Mascara

En annan av de mest effektiva tipsen för brudögonmakeup skulle vara att använda en vattentät mascara i motsats till de vattenbaserade versionerna, som vanligtvis slutar smeta i ögonen och täppa till dem. Vattenbaserade maskaror används bäst med hjälp av speciella kosmetiska borstar som kallas ” skuggor ” eller ” konturer ” för att få ett mer definierat utseende med mascaraen. Det bästa med att använda en vattenbaserad mascara för brudsmink-tips är att du kan använda våt-klusterrörelsen när du applicerar den och undvika den masserande rörelse som ofta görs med den konventionella typen. Genom att använda en borste som denna ser dina fransar tjockare och längre ut och ser ut att se mer naturliga ut.

Flytande liners

För små ögon, överväga att använda ett flytande foder för dina tips för brudögonmakeup. Flytande liners tenderar att vara lite tjockare och tyngre och appliceras bättre med en pensel snarare än att bara använda fingrarna för att uppnå det utseende du vill ha. Några droppar ögonskugga ger dig det naturliga utseendet du söker efter med drömens ögon.

Det kanske viktigaste av alla tips för brudögonmakeup är att få din smink precis från början. Om din klänning är för mörk eller för ljus kanske din makeup inte ser så naturlig ut som du vill. Det är inte en bra idé att anlända till ditt bröllop med fläckar, linjer eller rynkor i ögonen eftersom din bröllopsdag handlar om att se vacker ut. Försök att hålla dig borta från sminkväskan eller den tunga brudsminken och välj istället brudsmakeup som är elegant och lätt, men ändå har tillräckligt med kropp för att förbättra dina ansiktsdrag.

Viktiga tips

Brudsmink kan få dig att se fantastisk ut, men det kan också få dig att se dum ut. En av de mest grundläggande sakerna att komma ihåg är att ljusare nyanser går med mörkare ansikten och mörkare med tyngre ansikten. Som ett exempel kan en brunettflicka använda ljusrött läppstift, men en blondin kan också bära en fin nyans av plommon. Du bör välja en smickrande färg och se till att det är en färg som förstärker dina ögon och läppar. Tips för brudsmink föreslår också att du köper ditt läppstift några nyanser mörkare än vad du tror du behöver. Detta kommer inte bara att göra dina läppar ser slående och vackra ut, det kommer att förbättra ditt utseende på ett unikt sätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *