4 kraftfulla hårvolymtips

Kraftfulla hårvolymtips – Få den hetaste looken varje gång!

Om du letar efter några hårvolymtips är du på rätt plats. Jag delar med dig 3 hårvolymtrickar som kan ge dig längre hår enkelt och utan mycket tid. Jag visar dig också hur du får fler vinklar och lager från håret så att det ser ut ännu längre.

Volymintensitet

Det första du bör veta om är hur viktig volym är. Volym är nyckeln till många saker, särskilt när det gäller att få ditt hår att se tjockare ut. Ju mer volym du har, desto bättre kommer ditt hår att se ut. Ett enkelt sätt att lägga till mer volym är att borsta håret medan du är våt. Detta hjälper produkten att hålla fast vid håret bättre och du får mer volym ut ur det. Du bör också använda volumiserande hårprodukter regelbundet.

För det andra bör du försöka använda olika produkter vid varje tvätt. Ditt hår kan behöva ett tyngre hållljus för att få den volymen du letar efter. Om du har riktigt tjockt hår ska du inte använda hårljus. Det lätta greppet gör att ditt hår ser ännu tjockare ut.

Hårgymnastik

Det tredje tipset som jag kommer att dela med dig är att prova hårgymnastik. Det finns många olika hårvolymtips där ute, men jag kommer att visa dig hårgymnastik. Vad är hårgymnastik? Det är en ny teknik som använder hårfärg och förlängningar för att lägga till lite mer volym i ditt hår. Du kan antingen köpa hårförlängningar för att färga ditt eget hår eller så kan du hyra en frisör för att färga håret och sedan fästa förlängningar på det.

För att göra hårgymnastik blåser du bara håret så högt som möjligt och fäster sedan förlängningar på det. Därefter ska du gå till ett varuhus och köpa färg. Måla fungerar vanligtvis inte, men det ger dig den basfärg du behöver. När du färgar håret ska du ta bort alla förlängningar och bara ha håret ljust. Du vill inte ha någon volym i håret när du färgar det så här.

Det fjärde och sista steget är att använda hårljuset. Använd hårljuset för att få den basfärg du behöver. När du är klar bör du ta med dig håret som du använde för ljuset och börja forma det. Du bör komma ihåg att det här håret inte stannar på länge. Så om du försöker volumera håret genom att göra dessa tips för hårvolym, bör du använda dessa fyra steg: föntorkning, färgning, hårljus och hög värme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *