Bästa naturliga botemedlet mot solbränna och värmeutslag

De bästa växtbaserade läkemedlen för naturliga botemedel

Naturläkemedel mot solbränna och värmeutslag Vi känner alla till den lugnande effekten av aloe vera. Dess lugnande gel kan användas som komprimering eller tas som ett tillskott. Men visste du att det också kan lindra solbränna och minska inflammation? Aloe vera har många helande egenskaper, och många av dem finns i “nejlikan” eller löv på växten. Dessa inkluderar: antiinflammatorisk, antiviral, sammandragande, antibakteriell, antibakteriell, antiseptisk, diuretikum, depressiv, stimulerande och kramplösande.

Aloe vera

Topical Aloe Vera är en mjuk, lätt gel från aloe-växten. Det finns i dess råa form, som kan tas som ett tillskott, i sin halvvärda form som kan tillsättas för att göra juice och i dess olja, som kan appliceras lokalt. Gelén ingår ofta i krämer, lotioner och tvålar på grund av dess förmåga att lugna och skydda känslig hud. Det har varit känt att behandla solbrännskador, sår, brännskador, insektsbett, utslag, skär, akne, kokar, sår, muntros, periodontal sjukdom, fotsvamp, mjäll, åderbråck, huvudvärk, högt blodtryck, åderbråck, candida, ringorm, orala sår, urinvägsbesvär, PMS, klimakteriet, PMS-symtom, ulcerös kolit och mer. Vissa människor har dock upplevt allergiska reaktioner mot aloe vera, speciellt om de har en historia av allergiproblem. På grund av dessa potentiella biverkningar bör du diskutera om du är allergisk mot aloe med din läkare.

Aloe Vera Top örtmedel som använder aloe vera fokuserar på lugnande smärta och minskar svullnad. Aloe Vera är också mycket effektivt för att läka sår, brännskador och skärsår. Om du har bränts tidigare är det bäst att ha en liten aloe-växt för att återfukta dig själv när du känner smärta. Aloe kan också användas lokalt för att behandla olika tillstånd och lindra obehag, såsom solbränna, irritation, mindre brännskador, insektsbett och insektsstick.

Pepparmintsolja

Pepparmynta är en av de bästa naturläkemedlen för matrem. Du kan ta pepparmynta eller kapslar varje dag på kvällen före sänggåendet. Om du föredrar kan du till och med göra pepparmynta genom att tillsätta lika stora mängder varmt vatten och pepparmynta. Tillsätt teet till din favorit varma dryck eller lägg några droppar pepparmint extrakt i ditt iskaffe. Du kan också använda detta läkemedel för att bekämpa inflammation och minska huvudvärk.

Pepparmyntaolja En liten bit pepparmyntaolja på en bomullstuss hjälper till att lugna och läka solbränna. Innan du applicerar pepparmyntaolja på din brännskada, placera en liten kladd av örten på en bomullstuss och placera nära brännskadorna. Upprepa två eller tre gånger om dagen tills förbättring märks. Om klåda eller rodnad uppstår, täck området med ett bandage. För bästa resultat bör pepparmynta användas flera gånger om dagen istället för bara en eller två gånger om dagen.

Arnica

Arnica Top växtbaserade läkemedel som använder Arnica är effektiva för både lindring och lindring av PMS-symtom. Vissa människor tycker att Arnica lugnar frossa och minskar behovet av att ta över disken eller receptbelagda läkemedel. Oljan kan appliceras på buken, skinkorna, låren eller fötterna. Arnica kan användas av sig själv eller kombineras med andra eteriska oljor, såsom grapefruktutsädextrakt, för en starkare lösning. När du köper ren Arnica, se till att den är farmaceutisk och inte homeopatisk. Det är också viktigt att du köper oljan från en ansedd distributör.

Bayberry

Bayberry Top växtbaserade läkemedel som använder Bayberry koncentrat är effektiva för hormonella obalanser och milda urinvägsinfektioner. För att använda oljan, koka några bayberry i en liter vatten på medium värme i cirka tjugo minuter. Lös upp kokt vatten och kyl det. Häll den kylda vätskan i en resflaska och kyl den med locket för att täcka flaskan tätt. Ta två stora, tomma glas och fyll var och en med det kalla vattnet. Dessa metoder kan användas i ditt eget hem, vilket gör dem till de bästa växtbaserade läkemedlen för hemmet.

Förutom dessa tre favoriter finns det många andra populära örtmedel på marknaden idag. Medan de fungerar är de inte tillgängliga på din lokala apotek. Lyckligtvis tillhandahåller internet en mängd resurser för att undersöka olika naturläkemedel. Du kan göra en oberoende undersökning på egen hand, eller så kan du köpa en guide som innehåller information om de mest populära läkemedlen och fördelarna med varje botemedel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *