Exotiska sommarsmink Tips för att hålla dig sval

Bästa tips för sommarsmink för att hålla dig sval

Tips för exotisk sommarsmink för att hålla dig sval: Känn dig cool, känn dig helt klädd! Hur ofta får du känslan av att vara helt klädd för ett datum eller gå ut på middag och du är orolig för att få brännskador eller fläckar för att din hud är för varm? Detta kan orsakas av antingen för mycket sol eller för mycket vind. Om det är för varmt och din hud brinner, vad gör du? Vad ska du ha på dig för att hålla dig cool? Här är några exotiska smink som hjälper dig att känna dig sval när värmen blir svettig:

Använd ögonskuggor

Värm upp med lite lavendelögonskugga och en bit Soft Way Eye Liner i brunt. Blanda det bruna med lavendelögonskugga och applicera en liten tunn vit eyeliner. Avsluta med en ljusbrun rodnad. Detta ser bra ut med mörkt hår, solbränd hud eller djupa mörka ögon. Detta håller dig varm och toasty på de fuktiga dagarna. Detta ser också bra ut med vilken hårfärg och vilken ögonfärg du än har.

Blir cool

Kyl ner med en antydan till guld i dina kinder. Använd en vacker sminkborste i guldglans för att damma en antydan till guld på kinderna, pannan och käken. Du kan skapa ett vackert utseende och det ser inte överdrivet ut. Om du redan har guldtoner, damm lite mer guld över de vinterguldsmycken du har och du får en underbar gyllene färg året runt. Detta kommer att hålla dig glödande och varm utan att solens bländning får dig att bli solbränd.

Kyl ner med en antydan silver i håret. Försök använda en ögonskuggborste för att damma lite silver i pannan. Detta kan vara ett bra utseende för sommaren eller bara för att koppla av i huset. Du kan enkelt använda den här färgen för att hålla huden sval men också lägga till drama i håret genom att markera hårbotten och skapa en vattenfallliknande effekt.

Applicera lite skimmer på dina läppar. Det här utseendet är så vackert att du kan få lite rodnad och läppstift, men det fungerar också om du inte har smink. Om du har varma färger kan du använda lite varm skimmer. Om du har coola färger kan du applicera lite cool skimmer. Glitteren kommer verkligen att förbättra utseendet och få fram värmen i dina kinder, ögon och hår.

Om du vill hålla dig varm några månader, hjälper dessa exotiska tips för sommarsmink dig att göra just det. Genom att följa dem får du ett vackert utseende, oavsett om du väljer att använda rodnad, läppglans eller till och med ögonskugga. Håll dig borta från stiftelser som har färger som inte är kompatibla med din hudton och håll dig borta från ren kosmetika. Om du tänker på dessa kommer du att kunna ha ett vackert utseende hela säsongen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *